星期日, 6月 13, 2010

3HK & Smartone-Vodafone 表示七月有 iPhone 4 Plan !!!!!


3HK同Smartone-Vodafone表示將於七月推出iPhone 4及其月費計劃,不過日期和價格就有待公佈。既然3HK同Smartone-Vodafone都有iPhone 4 Plan,宜家個問題就係到底選擇那一家呢?


iPhone用戶肯定會佔用供應商大量bandwidth。到底是選擇不斷升級仍然無法滿足用戶的3HK,還是新加入的Smartone- Vodafone呢?當現有iPhone用戶從3HK轉到Smartone-Vodafone時,到底是Smartone-Vodafone的惡夢,還是 3HK的惡夢呢?不過實際D講,都係等出左個Plan D詳情再睇下價錢先再算la。

[資料來源:Engadget 中文版 - [香港] 3HK & SMV:我有 iPhone 4,來吧!來吧!]

沒有留言:

發佈留言