星期四, 2月 25, 2010

Lockerz 二月份換禮物 Feb Member Appreciation Redemption 明天舉行


又是換禮物的時候了,Lockerz 將會在明天 (香港時間) 舉行 Feb Member Appreciation Redemption,讓你把平時每天登入及答問題的 PTZ 換成禮物。


 之前 Lockerz 已經開放給用戶利用 PTZ 登記更多機會換拎獎品,簡單一點來說就是你放下 350PTZ 你就可以登入三個 Wave (時段) 作換領,如此類推。另外,即使你沒有在登記任何一個 Wave,你依然有一個開始的時段可以換領免費的獎品。

以下為 3個 Wave 的時間:
Wave 1 - 25/2 06:00 - 07:00 pm (EST -5) => 26/2 07:00 - 08:00 am (Hong Kong +8)
Wave 2 - 25/2 08:00 - 09:00 pm (EST -5) => 26/2 09:00 - 10:00 am (Hong Kong +8)
Wave 3 - 25/2 10:00 - 11:00 pm (EST -5) => 26/2 11:00 - 12:00 pm (Hong Kong +8)

當在以下時間就可以登入 PTZPlace.lockerz.com 換領禮品囉!



當然,如果你仍然未擁有 Lockerz 的帳戶可以填上以下的表格,我會盡快給你發放邀請!
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHU5bkN2RFd4NXZVYXVQM2xuWHVzeGc6MA

6 則留言:

  1. 你有無中到野?
    --
    你個blog好好read
    我都係 hk ppl!
    我好like hea.hk e個名阿!!!!!

    回覆刪除
  2. 我之前中過一次... 但係出話冇貨所以冇出貨
    之後都因為登入唔到個網所以未換到...

    至今只係收到 Lockerz T-Shirt...


    另外... 多謝你鍾意呢個 BLOG... 如果喜歡請推介給朋友 :)

    回覆刪除
  3. 點換Lockerz T-shirt架?
    我都係Z-list -er
    係唔係要比address?

    --
    我會推介to D 朋友架啦

    回覆刪除
  4. 你 Z-List 左之後只要填 Information 入個地址就得~
    不過好似會係呢幾日會截止~ 要快手D啦~

    回覆刪除
  5. 你知唔知幾時會send件T-shirt 來?
    我驚我阿媽以爲send錯野

    回覆刪除
  6. 2010 7 月 換禮物的時間式甚麼時候?

    回覆刪除